480x417 4plus akumulator

480x417 4plus akumulator

Skoda 4plus SVI paketi akumulator foto1

ŠKODA originalni akumulator:Akumulator je glavni izvor energije za pokretanje motora. Kemijski procesi koji se događaju unutar akumulatora omogućavaju mu da isporuči dovoljno energije ali mu također i skraćuju životni vijek.
Sa svakom novom generacijom vozila povećava se broj električnih i kontrolnih uređaja. Poboljšanja poput sustava pomoći vozačima omogućavaju sigurniju i ugodniju vožnju, ali i postavljaju sve veće zahtjeve pred akumulator.

ŠKODA originalni akumulatori posebno su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve povećane potrošnje električne energije u vozilu.

Test akumulatoraNjemačka tvrtka FAKT, specijalizirana za ispitivanja automobilskih dijelova, testirala je akumulatore renomiranih proizvođača.Ukupni pobjednik testa je ŠKODA originalni akumulator.

Ova stranica koristi kolačiće.

Upotrebljavamo kolačiće u svrhu upravljanja internetskom stranicom, poboljšanja njezine prilagođenosti za korisnike, analize statističkih podataka o korisnicima te za objavljivanje odgovarajućih promidžbenih sadržaja. Ako želite saznati detaljnije informacije o korištenju kolačića, kliknite ovdje.

Prihvaćam