Čelične naušnice nikada neće izaći iz mode

Prvi put kad sam nosila čelične naušnice, bilo je to tijekom srednje škole i mama me odvela da ih probušim kao alternativu tradicionalnim zlatnim ili srebrnim naušnicama. U početku nisam bio sigurna u tu ideju – mislim, zar to ne nose osobe s ruba društva? Ali onda sam ih počela nositi redovito i svidjelo mi se koliko su lagane u usporedbi sa zlatnim i srebrnim naušnicama (posebno kad sam imala više piercinga u svakom uhu), i nije prošlo dugo prije nego što su postale moj omiljeni dodatak.

Čelične naušnice su pristupačne

Čelične naušnice izvrsna su opcija ako tražite lijepu nadogradnju nakita bez trošenja novca. U usporedbi sa čistim srebrom i zlatom, čelične naušnice su puno pristupačnije, što je savršeno ako tražite nešto što ćete nositi redovito. Osim toga, budući da je čelik jeftiniji za proizvodnju od drugih metala, postoji i veća raznolikost u stilovima i dizajnu.

Dakle, želite li jednostavne nitne ili nešto s nekim štihom poput visećih ili karika naušnica, pronaći ćete to po nižoj cijeni od zlata ili srebra. Konačno, čelik je hipoalergen, što znači da neće iritirati vašu kožu kao što to mogu drugi metali. Ne izaziva nikakvu alergijsku reakciju, što ga čini sigurnim izborom čak i za one koji imaju alergije na metale. Ako ste aktivna osoba kojoj je potreban nakit koji će izdržati svakodnevnu upotrebu, čelik je pravi put!

Dolaze u svim stilovima

Čelične naušnice popularan su izbor iz mnogo različitih razloga. Prvo i najvažnije, dolaze u svim stilovima koji se mogu zamisliti – od tradicionalnog do suvremenog, do modernog. Drugo, čelične naušnice najhipoalergenija su opcija dostupna na današnjem tržištu. Konačno, čelične naušnice dolaze u raznim bojama koje se mogu slagati s bilo kojom odjećom! Zaključno, čelične naušnice nikada neće izaći iz mode jer su svestrane, lake za nošenje i moderne.

Prvo i najvažnije, čelične naušnice dolaze u svim oblicima, stilovima, veličinama i dizajnom. Imaju ponešto za svakoga bez obzira volite li nešto tradicionalnije ili trendi. Drugo, ako imate osjetljive uši poput mene, ove vrste naušnica su savršene jer ne samo da su udobnije od drugih vrsta, već su i potpuno hipoalergene. Posljednje, ali ne manje važno, postoji širok raspon boja koji je dostupan s ovom vrstom nakita što omogućuje pronalazak savršenog para bez obzira na to što nosite ili s kim ste!

Traju vječno

Čelične naušnice bezvremenski su dodatak. Ne možete pogriješiti s ovim izdržljivim, hipoalergenskim ljepotama. Bez obzira na što ih odabrali nositi, čelične naušnice nikada neće izaći iz mode. Također ne zahtijevaju posebnu njegu i savršeni su za osobe koje pate od alergija na metale. Također se kaže da čelične naušnice potiču ravnotežu i stabilnost u životu. Dakle, tražite li mir ili želite dati ozbiljnu modnu izjavu, čelične naušnice bi trebale biti vaš izbor! Čelične naušnice potiču ravnotežu i stabilnost u životu.

Ove hipoalergenske ljepotice savršene su za osobe koje pate od alergija na metale jer materijal ne iritira kožu kao drugi materijali. Nećete morati svaki dan odvojiti vrijeme od svog pretrpanog rasporeda kako biste održavali svoje prekrasne čelične naušnice. Samo ih s vremena na vrijeme obrišite vatom i bit ćete spremni! Što ne voljeti?

Izvor fotografije: NO ERROR – Nakit od kirurškog čelika